Otwarcie The Brunchery jest częścią planu inwestorów – AFI, Echo Investment i Archicom Collection – mającego na celu stworzenie wielofunkcyjnej przestrzeni miejskiej w superkwartale, która docelowo ma przyciągać zarówno pracowników biurowych, jak i mieszkańców Warszawy.
Koncepcja gastronomiczna i doświadczenie Kucharza
Restauracja The Brunchery oferuje różnorodne menu, dostosowujące się do pory dnia. W karcie znajdują się pełne śniadania, lunche oraz wieczorne propozycje z autorskimi koktajlami. Menu koncentruje się na klasycznych i lubianych smakach, z naciskiem na jakość składników, w tym rzemieślnicze pieczywo, wysokiej jakości produkty mięsne oraz starannie wyselekcjonowane warzywa.
Za kuchnię odpowiada Tomasz Sobczyński, szef kuchni z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej. Swoje umiejętności zdobywał między innymi w renomowanych restauracjach hotelowych.
Za menu odpowiada Tomasz Sobczyński